Uploaden met Flickr

Aanmelden Flickr

Het eerste wat je moet doen is een account bij Flickr aanmaken.

Flickr is een website voor het delen van foto’s en maakt het gebruik van tagging (trefwoorden). Bij het uploaden van foto’s kan er wordenopgegeven onder welke voorwaarden (licentie) anderen de foto’s mogen gebruiken. Wel even Oppassen dus.

Ook kunnen foto’s in een privégedeelte worden geplaatst, dat alleen te bekijken is door gebruikers die daarvoor toestemming van de uploader hebben. Hetzelfde zoals we ook bij IMGUR hebben gezien.

Het enige limiet van de gratis Flickr is dat je tot 1 terrabyte aan foto’s en video kan uploaden. Maximaal 200 mb per foto en 1 gb per video.

Hoe kan ik me bij FLICKR aanmelden?

Zoals bij bijna alle Gratis websites willen ze natuurlijk je e-mailadres om ervoor te zorgen dat ze je daarop kunnen bereiken. Voor welke doeleinden dan ook ;)

Voornaam - Achternaam - Leeftijd - Mail en je Wachtwoord niet te vergeten. (Zie plaatje)

Hoe kan ik me bij Flickr aanmelden

Nadat je je gegevens hebt ingevoerd sturen ze je een mail. Deze mail sturen ze je om de bevestiging te verkrijgen dat je een mens bent ;) 

Mail bevestiging

Het gebeurd echter ook heel erg vaak dat deze Mail niet in je Inbox terecht komt - echter in je spam folder. dus ook daar even kijken.

Uploaden met Flickr Sterke punten

  • Eigen Webadres
  • Gratis
  • Kwaliteit
  • Veel Users

Uploaden met Flickr Zwakke punten

  • Aanmelden
  • Betalen voor Pro

Uploaden met Flickr Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Uploaden met Flickr.

Visit Uploaden met Flickr

Schrijf een review