Handige Upload diensten waar je Images kunt Oploaden. Sleep en plak waar je wilt en start het uploaden van de afbeeldingen direct. Geef ook even een Beoordeling af zodat we DE Beste Upload sites kunnen aanbieden.

Giphy Leuke Gifs

  •   1 Review

Leuke Gifs maken

Eenvoudige en snelle GIF-creatie. Maak GIF's van YouTube, Vimeo of video's. Bewerk, voeg bijschriften toe en deel uw GIF's met Facebook, Twitter, Reddit en meer.

Heb je ook wel eens gedacht hoe je een grappige GIF maakt zoals deze bij

Lees verder »

Uploaden bij Imgur

Hoe Uploaden bij Imgur?

Hoe kun je het handigst een Afbeelding of Image bij Imgur Uploaden? We lopen het even Stpa voor Stap door. als eerste gaan we naar de folgende URL: https://imgur.com/upload

  • Ga na de Website van Imgur.com

Als je dus de Site

Lees verder »

Uploaden bij Postimages

Postimage.org en Gratis Foto's uploaden

Postimage Biedt een gratis afbeelding uploaden en hosting-integratie dienst voor forums. Gratis fotohosting en delen van foto's voor websites en blogs.

Het leuke van het Uploaden van plaatjes of foto´s is

Lees verder »

Uploaden in Google Drive

Je kunt heel eenvoudig bestanden (dus ook Fotos en Images) uploaden, bekijken, delen en bewerken met Google Drive. Een bestand dat je uploadt naar Google Drive neemt natuurlijk wel een deel van je opslagruimte in je Drive in beslag.

Je moet natuurli

Lees verder »

Uploaden met Flickr

Het eerste wat je moet doen is een account bij Flickr aanmaken.

Flickr is een website voor het delen van foto’s en maakt het gebruik van tagging (trefwoorden). Bij het uploaden van foto’s kan er wordenopgegeven onder welke voorwaarden (l

Lees verder »

Images Hosten en Delen

Photo sharing service that allows you to easily upload, link and share your images on every website and email. No account required, fast en free. 

Updo

Wij verzamelen Websites waar Je bestanden kunt uploaden - bekijken - delen en zelf soms bewerken. Uploaden is het overzetten van een bestand - bijvoorbeeld een Image - van jouw computer naar het internet. Zodoende kun het Bestand met je vrienden delen.

Uploaden