Uploaden

Nieuwe Uploaden

Uploaden

Amazon

1 Review

Online winkel voor elektronica, computers, kleding, schoenen, speelgoed, boeken, sport, beauty, persoonlijke verzorging en meer.

Lees verder »
Giphy Leuke Gifs

1 Review

Eenvoudige en snelle GIF-creatie. Maak GIF's van YouTube, Vimeo of video's. Bewerk, voeg bijschriften toe en deel uw GIF's met Facebook, Twitter, Reddit en meer.

Lees verder »
Uploaden bij Imgur

Hoe kun je het handigst een Afbeelding of Image bij Imgur Uploaden? We lopen het even Stpa voor Stap door. als eerste gaan we naar de folgende URL

Lees verder »
Uploaden bij Postimages

Postimage Biedt een gratis afbeelding uploaden en hosting-integratie dienst voor forums. Gratis fotohosting en delen van foto's voor websites en blogs.

Lees verder »
Uploaden in Google Drive

Je kunt heel eenvoudig bestanden (dus ook Fotos en Images) uploaden, bekijken, delen en bewerken met Google Drive. Een bestand dat je uploadt naar Google Drive neemt natuurlijk wel een deel van je opslagruimte in je Drive in beslag.

Lees verder »
Uploaden met Flickr

Flickr is een website voor het delen van foto’s en maakt het gebruik van tagging (trefwoorden). Bij het uploaden van foto’s kan er wordenopgegeven onder welke voorwaarden (licentie) anderen de foto’s mogen gebruiken.

Lees verder »